Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera

Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera

Gilead Sciences Netherlands BV.
Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Cayston Pdr V Vernevelopl Fl 75mg+solv 1ml+altera in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?