Sugammadex Teva Injvlst 100mg/ml Flacon 5ml

Sugammadex Teva Injvlst 100mg/ml Flacon 5ml

Pharmachemie BV.
Sugammadex Teva Injvlst 100mg/ml Flacon 5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Sugammadex Teva Injvlst 100mg/ml Flacon 5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Sugammadex Teva Injvlst 100mg/ml Flacon 5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Sugammadex Teva Injvlst 100mg/ml Flacon 5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Sugammadex Teva Injvlst 100mg/ml Flacon 5ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Sugammadex Teva Injvlst 100mg/ml Flacon 5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?