Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml

Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml

Medcor Pharmaceuticals BV.
Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Xultophy Injvlst 100e/3,6mg/ml Pen 3ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?