Somatuline Autosolution 120 Inj 300mg/ml Wws 0,4ml

Somatuline Autosolution 120 Inj 300mg/ml Wws 0,4ml

Medcor Pharmaceuticals BV.
Somatuline Autosolution 120 Inj 300mg/ml Wws 0,4ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Somatuline Autosolution 120 Inj 300mg/ml Wws 0,4ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Somatuline Autosolution 120 Inj 300mg/ml Wws 0,4ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Somatuline Autosolution 120 Inj 300mg/ml Wws 0,4ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Somatuline Autosolution 120 Inj 300mg/ml Wws 0,4ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Somatuline Autosolution 120 Inj 300mg/ml Wws 0,4ml in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?