Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg

Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg

Pharmachemie BV.
Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Valsartan/hct Pch Tabl Filmomhuld 160mg/25mg in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?