Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi)

Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi)

Pharmachemie BV.
Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi)

Bijsluiter

In de bijsluiter van Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi) staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi) wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi) op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi) in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi) veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi)?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Paroxetine Pch Tablet Filmomh 20mg(als Hcl Hemi) in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?