Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g

Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g

Prolepha Research BV.
Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g in het verkeer.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over ziektebeelden en aandoeningen.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?