Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g

Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g

Prolepha Research BV.
Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ketoconazol Double-e Pharma Shampoo 20mg/g in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?