Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg

Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg

Pharmachemie BV.
Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Anticonceptie

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ethinylestradiol/desogestr Teva Tablet 0,03/0,15mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?