Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml

Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml

Bmodesto BV.
Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ryzodeg Flextouch Injvlst 100e/ml Pen 3ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?