Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml

Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml

Eurocept Pharmaceuticals
Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Octagam Infusievloeistof 100mg/ml Flacon 100ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?