Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do

Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do

Focus Care Pharmaceuticals
Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do

Bijsluiter

In de bijsluiter van Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Hoe neuspray gebruiken?

Om het goed toedienen van neussprays te bevorderen is een goede instructie belangrijk.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?