Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do

Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do

Focus Care Pharmaceuticals
Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Hoe neuspray gebruiken?

Om het goed toedienen van neussprays te bevorderen is een goede instructie belangrijk.

Apotheek.nl

Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Kinderdosering

Het Kinderformularium geeft onafhankelijke informatie over kinderdoseringen. Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do in het Kinderformularium.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Fluticasonpropionaat Fc Neusspr 50mcg/do Fl 150do in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?