Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet

Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet

Dr. Falk Pharma Benelux BV.
Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet

Bijsluiter

In de bijsluiter van Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?