Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet

Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet

Dr. Falk Pharma Benelux BV.
Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet

Bijsluiter

In de bijsluiter van Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Salofalk Granu-stix Granulaat Mga 1,5g In Sachet in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?