Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg

Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg

All-gen Pharmaceuticals And Generics
Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Ramadan en Diabetes

Tijdens ramadan verandert er veel: dagritme, aantal maaltijden, hoeveelheid calorieën en koolhydraten en eventueel lichamelijke activiteit. Als mensen met diabetes geen rekening houden met deze veranderingen is de kans groot dat ze ontregeld raken.

Apotheek.nl

Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Sitagliptine Amarox Tablet Filmomhuld 50mg in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?