Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base)

Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base)

Sandoz BV.
Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base)

Bijsluiter

In de bijsluiter van Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base) staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base) wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base) op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base) in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base) veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base)?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base) in het verkeer.

Pat. Vereniging

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Pramipexol Sandoz Ret Tb Mva 4,5mg (3,15mg Base) gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?