Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml

Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml

Aurobindo Pharma BV.
Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ketotifen Aurobindo Suikervrij Stroop 0,2mg/ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?