Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet

Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet

Norgine Pharma BV.
Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet

Bijsluiter

In de bijsluiter van Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Movicolon Junior Chocolate Pdr V Drank In Sachet in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?