Prevymis Infvlst Conc 20mg/ml Flacon 12ml

Prevymis Infvlst Conc 20mg/ml Flacon 12ml

MSD BV.
Prevymis Infvlst Conc 20mg/ml Flacon 12ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Prevymis Infvlst Conc 20mg/ml Flacon 12ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Prevymis Infvlst Conc 20mg/ml Flacon 12ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Prevymis Infvlst Conc 20mg/ml Flacon 12ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Prevymis Infvlst Conc 20mg/ml Flacon 12ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Prevymis Infvlst Conc 20mg/ml Flacon 12ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?