Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel

Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel

Reckitt Benckiser Healthcare B.v.
Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel

Bijsluiter

In de bijsluiter van Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Strepfen Zuigtablet Skvr 8,75mg Sinaasappel in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?