Triplixam Tablet Filmomhuld 10/2,5/ 5mg

Triplixam Tablet Filmomhuld 10/2,5/ 5mg

Stephar BV.
Triplixam Tablet Filmomhuld 10/2,5/ 5mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Triplixam Tablet Filmomhuld 10/2,5/ 5mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Triplixam Tablet Filmomhuld 10/2,5/ 5mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Triplixam Tablet Filmomhuld 10/2,5/ 5mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Triplixam Tablet Filmomhuld 10/2,5/ 5mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Triplixam Tablet Filmomhuld 10/2,5/ 5mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Houdt ons water gezond, spoel geen medicijnen door! Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. De doosjes mogen bij het oud papier. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?