Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh

Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh

Sandoz BV.
Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ipratropiumbromide Sdz Aer 20mcg/do Spbs 200do+inh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?