Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh

Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh

Glaxosmithkline BV.
Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Apotheek.nl

Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Incruse Ellipta Inhalpdr 55mcg/do 30do + Inh in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?