Carmustine Teva Infpdr Flacon 100mg + Solv 3ml

Carmustine Teva Infpdr Flacon 100mg + Solv 3ml

Pharmachemie BV.
Carmustine Teva Infpdr Flacon 100mg + Solv 3ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Carmustine Teva Infpdr Flacon 100mg + Solv 3ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Carmustine Teva Infpdr Flacon 100mg + Solv 3ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Carmustine Teva Infpdr Flacon 100mg + Solv 3ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Carmustine Teva Infpdr Flacon 100mg + Solv 3ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Carmustine Teva Infpdr Flacon 100mg + Solv 3ml in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?