Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml

Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml

Bmodesto BV.
Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Informatie voor patiënten

Apotheek.nl

Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Zarzio 48 Injvlst 96milj E/ml Wwsp 0,5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?