Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml

Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml

Stephar BV.
Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Epipen Junior Injvlst 0,5mg/ml Pen 0,3ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?