Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg

Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg

Glenmark Pharmaceuticals B.v.
Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Ivabradine Glenmark Tablet Filmomhuld 2,5mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?