Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g

Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g

Pharmachemie BV.
Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g

Bijsluiter

In de bijsluiter van Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?