Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g

Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g

Pharmachemie BV.
Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g

Bijsluiter

In de bijsluiter van Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g in het verkeer.

Ziektebeeld informatie

Op deze website vindt u informatie over ziektebeelden en aandoeningen.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Miconazolnitraat/hydroc Tev Hydrof Creme 20/10mg/g in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?