Indigokarmijn Provingo Injvlst 8mg/ml Ampul 5ml

Indigokarmijn Provingo Injvlst 8mg/ml Ampul 5ml

Pharmanovia Benelux BV.
Indigokarmijn Provingo Injvlst 8mg/ml Ampul 5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Indigokarmijn Provingo Injvlst 8mg/ml Ampul 5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Indigokarmijn Provingo Injvlst 8mg/ml Ampul 5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Indigokarmijn Provingo Injvlst 8mg/ml Ampul 5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Indigokarmijn Provingo Injvlst 8mg/ml Ampul 5ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Indigokarmijn Provingo Injvlst 8mg/ml Ampul 5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?