Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base)

Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base)

Boehringer Ingelheim BV.
Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base)

Bijsluiter

In de bijsluiter van Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base) staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base) wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base) op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base)?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base) veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base) in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Sifrol Tablet Mva 0,375mg (0,26mg Base) in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?