Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace

Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace

Ace Apotheek
Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace

Video's

Ramadan

Tijdens ramadan verandert er veel: dagritme, aantal maaltijden, hoeveelheid calorieën en koolhydraten en eventueel lichamelijke activiteit. Als mensen met diabetes geen rekening houden met deze veranderingen is de kans groot dat ze ontregeld raken.

Apotheek.nl

Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiënt verenigingen

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Metformine Hcl Drank 200mg/ml Ace gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?