Empressine Infusievloeistof Conc 20ie/ml Ampul 2ml

Empressine Infusievloeistof Conc 20ie/ml Ampul 2ml

Aop Orphan Pharmaceuticals Netherlands BV.
Empressine Infusievloeistof Conc 20ie/ml Ampul 2ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Empressine Infusievloeistof Conc 20ie/ml Ampul 2ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Empressine Infusievloeistof Conc 20ie/ml Ampul 2ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Empressine Infusievloeistof Conc 20ie/ml Ampul 2ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Empressine Infusievloeistof Conc 20ie/ml Ampul 2ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Empressine Infusievloeistof Conc 20ie/ml Ampul 2ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?