Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml

Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml

Bausch & Lomb Pharma
Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiënt verenigingen

Gerelateerde patiëntenverenigingen voor patiënten die Yellox Oogdruppels 0,9mg/ml Flacon 5ml gebruiken.

Mist u iets in dit overzicht?