Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml

Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml

Stephar BV.
Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Levocarnitine Erc Injvlst 200mg/ml Ampul 5ml in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?