Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml

Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml

Accord Healthcare B.v.
Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Oxaliplatin Accord Infvlst Conc 5mg/ml Fl 20ml in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?