Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg

Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg

Sandoz BV.
Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Terugbetaling eigen bijdrage patiënt

Voor Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg is door de overheid een eigen bijdrage vastgesteld. Wij helpen u hier graag op weg om de terugbetaalregeling van uw eigen bijdrage te gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Dimethylfumaraat Sandoz Capsule Msr 240mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?