Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do

Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do

Mylan BV.
Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Hoe neuspray gebruiken?

Om het goed toedienen van neussprays te bevorderen is een goede instructie belangrijk.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Dymista Neusspray 137/50mcg/do Flacon 120do in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?