Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb

Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb

Ceban Compounding BV. Breda
Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Product Informatie Folder

In de Product Informatie Folder vindt u achtergrondinformatie over Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Oogdruppelen

Zelf ogen druppelen lijkt heel eenvoudig. Toch doen maar heel weinig mensen het op de juiste manier. Hier vindt u van het oogziekenhuis een stappenplan, instructiefilm over oogdruppelen en tips voor oogdruppelen bij kinderen of bij contactlenzen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Povidonjodium Oogdruppels 0,3% Flacon 10ml Ceb in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?