Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg)

Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg)

Medcor Pharmaceuticals BV.
Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg)

Bijsluiter

In de bijsluiter van Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg) staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg) wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Fabrikant informatie

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg)?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg) veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg) in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Creon Capsule Msr (pancreatine 150mg) in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?