Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg

Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg

Sandoz B.v. Groothandel
Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Natriumvalproaat 1a Pharma Chrono Tablet Mva 500mg?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van geneesmiddelen in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?