Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel

Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel

Eurocept International BV.
Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel

Bijsluiter

In de bijsluiter van Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Tacal D3 Kauwtablet 500mg/800ie Sinaasappel in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?