Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler

Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler

Pharmachemie BV.
Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Beclometason Cyclocaps Inhalpdr 200mcg+cyclohaler in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?