Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg

Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Hoe inhaleren?

Hoe moet u Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg gebruiken? Bekijk de aanvullende instructies van de Stichting IMIS en inhalatorgebruik.nl.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Pentacarinat Poeder Voor Vernevelopl Flacon 300mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?