Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem

Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem

Astrazeneca BV.
Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem

Bijsluiter

In de bijsluiter van Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Zoladex Implantatiestift 10,8mg In Wwsp Safesystem in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?