Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank

Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank

Norgine Pharma BV.
Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank

Bijsluiter

In de bijsluiter van Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Movicolon Liquid Orange Concentraat Voor Drank in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?