Pemetrexed Zentiva Infvlst 10mg/ml Flacon 50ml

Pemetrexed Zentiva Infvlst 10mg/ml Flacon 50ml

Bijsluiter

In de bijsluiter van Pemetrexed Zentiva Infvlst 10mg/ml Flacon 50ml staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Pemetrexed Zentiva Infvlst 10mg/ml Flacon 50ml?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Pemetrexed Zentiva Infvlst 10mg/ml Flacon 50ml veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Pemetrexed Zentiva Infvlst 10mg/ml Flacon 50ml in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Pemetrexed Zentiva Infvlst 10mg/ml Flacon 50ml in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?