Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg

Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg

Mylan BV.
Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld  250mg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Levetiracetam Mylan Tablet Filmomhuld 250mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?