Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv

Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv

Bijsluiter

In de bijsluiter van Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Leuproreline-ac Eur-ph Pds Dep Injp Wws 30mg+sv in het verkeer.

Mist u iets in dit overzicht?