Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg

Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg

Pharmachemie BV.
Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Sitagliptine Teva Tablet Filmomhuld 50mg in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?