Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon

Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon

Roche Nederland BV.
Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon

Bijsluiter

In de bijsluiter van Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

KIJKsluiter

KIJKsluiter is een animatievideo waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon wordt uitgelegd in begrijpelijke spreektaal en is beschikbaar in meerdere talen.

Apotheek.nl

Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Tecentriq Infvlst Conc 1200mg/20ml (60mg/ml)flacon in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Patiëntenorganisaties

Patiëntenorganisaties hebben als doel om de belangen van mensen met een bepaalde ziekte te behartigen.

Mist u iets in dit overzicht?