Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg

Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg

Glenmark Pharmaceuticals B.v.
Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg

Bijsluiter

In de bijsluiter van Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Rijvaardigheid

Je mag niet autorijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg in het verkeer.

Thuisarts.nl

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Uitleg medicijnkosten

Bekijk of Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of er een bijbetaling is.

Medicijnen over?

Lever oude of gebruikte medicijnen in bij uw apotheek. Verwijder etiketten in verband met uw privacy. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?