Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg

Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg

Glenmark Pharmaceuticals B.v.
Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg

Video's

Bijsluiter

In de bijsluiter van Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg staan belangrijke dingen die u over uw medicijn moet weten.

Apotheek.nl

Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen mee op reis

Of een medicijnverklaring nodig is hangt af van het medicijn, het land waar u naar toe gaat en hoelang u reist.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Fentanyl Glenmark Tablet Sublinguaal 400mcg in het verkeer.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?