Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb

Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb

Ceban Compounding BV. Breda
Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb

Video's

Magistrale bijsluiter

In de Product Informatie Folder vindt u achtergrondinformatie over Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb.

Apotheek.nl

Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb op Apotheek.nl. Betrouwbare informatie van de apotheker.

Uitleg over uw Medicijnkosten

Bekijk of Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem (GVS) is opgenomen en wordt vergoed vanuit het basispakket en of u eventueel zelf nog moet bijbetalen.

Bijwerkingen

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten. Wat zijn bekende en gemelde bijwerkingen van Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb?

Borstvoeding & Zwangerschap

Is Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

Rijvaardigheid

Je mag niet auto rijden als je onder invloed staat van medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) geeft informatie over het gebruik van Nitrofurantoine Suspensie 10mg/ml Ceb in het verkeer.

Thuisarts

Thuisarts geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door (huis)artsen.

Medicijnen over?

Lever uw oude of gebruikte medicijnen in bij de apotheek. Ontdoe de medicijnen van het etiket in verband met uw privacy. Lever doordrukstrips en glaswerk met hierin medicijnresten in bij de apotheek. Gebruikte naalden, altijd in een naaldencontainer.

Mist u iets in dit overzicht?